+100%-
Menu

Op Fruitcorsozaterdag, 17 september 2022, werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de winactie Betuwe Kers. De prijzen werden uitgereikt door kersenteler Aart Blom.  

 Winnaars

Om de consument kennis te laten maken met Betuwse kersen werd afgelopen zomer een ludieke win-actie georganiseerd.Uit het hele land kwamen bijna 3000 inzendingen binnen. De landelijke supermarkten van Hoogvliet en DekaMarkt deden mee aan de promotie van het Betuwse streekproduct. En uiteraard ook de kersen winkel van Streeckerij de Betuwe in Wadenoijen, die de winactie had uitgeschreven.

De hoofdprijs, een hippe Omafiets, werd gewonnen door Marja Laurentius uit Rotterdam. De twee Betuwse fruitpakketten gingen naar Merle Fijn uit zaltbommel en Jianwei Wang uit Den Haag.

De uitreiking vond plaats bij het fruithandelsbedrijf van Aart Blom in Deil, waar zij getracteerd werden op een Meet & Greet met Cherry Cat, koffie met kersenvlaai en een rondleiding door het bedrijf.

Betuwse kersen

De Betuwse Kersencampagne is bedoeld om het streekproduct én regio de Betuwe te promoten. De kersen zijn een typisch streekproduct uit de Betuwe. De Betuwse kersen zijn overheerlijk, dankzij de vruchtbare rivierklei en het gunstige, gematigde klimaat. Dit maakt dat de Betuwse kersen van de hoogste kwaliteit zijn. En natuurlijk erg lekker.

 Meer informatie over de kersencampagne en smaakvolle kersenrecepten vind je op de website Streeckerijdebetuwe.nl

 Op de foto de winnares van de hippe Omafiets, Marja Laurentius, samen met Cherry Cat.

Comments are closed.