fbpx
+100%-
Menu
wandelnetwerk Tiel en omgeving wandelen
stadswandeling tiel 12 km

Zelf je wandeling samenstellen - Stadswandeling Tiel 12 km

Onlangs plaatsten wij een artikel over de mogelijkheid om zelf een wandeling samen te stellen. In Tiel staan namelijk langs bestaande paden bordjes van het 'wandelkeuzenetwerk'. Door de kleuren op de bordjes te volgen, of door keuzepunten (nummers op de bordjes) aan elkaar te verbinden kun je de meest prachtige wandelroutes lopen.

Door een van de wandelliefhebbers, Arian van der Pijl, heeft hier meteen op gereageerd en een leuke en boeiende stadswandeling samengesteld door Tiel. Een wandeling van ca 12 km (ca. 2,5 uur wandelen). Op vrijdag 2 februari 2024 heeft Arian naar volle tevredenheid een stadswandeling door Tiel gedaan, die hij met iedereen wil delen.

Hij heeft voor ons een digitale GPS route gemaakt naar aanleiding van de informatie die online beschikbaar gesteld is.

Het voordeel van een digitale route is dat je makkelijker ziet waar je op de route bent en alle informatie digitaal mee te nemen is. Vrijwel elke smartphone heeft de mogelijkheid met al dan niet een gratis app deze route in te lezen.

Arian heeft getracht zoveel mogelijk diverse bezienswaardigheden van Tiel in de wandeling op te nemen en daarbij elk punt te voorzien van digitale informatie.

Bijgevoegd 'zijn' wandeling welke je bijvoorbeeld kunt bekijken met onderstaande website:

https://www.msimons.nl/tools/gpx_viewer/

Stadspromotie Tiel wil Arian erg bedanken voor deze mooie, interessante wandelroute.

 

Comments are closed.