+100%-
Menu
ZinderZomerWeek

ZinderZomerWeek. Voor kinderen die in de eerste week van de zomervakantie thuisblijven, organiseert cultuurgebouw Zinder de tweede editie van de ZinderZomerWeek. Van maandag 20 t/m vrijdag 24 juli 2020 mogen kinderen (3-16 jaar) allerlei spannende, leerzame en vooral hele leuke activiteiten komen doen. De inschrijving is inmiddels gestart. 

Van dansen in een videoclip tot het bouwen van een knikkerbaan

Op maandag 20 juli wordt er buiten volop gedanst tijdens ‘Dancing in the Streets’ en ook bij de workshop Lipdub Videoclip (21 juli) staan kinderen in de spotlights. Zinder zorgt voor gekke attributen en de deelnemers dansen en zingen mee met een swingend nummer, dat in één shot wordt opgenomen.

In de Media Mash-up (22 juli) vertelt docent Christian hoe virtual reality werkt en gaat hij met de kinderen animatiefilms én objecten maken met een 3D-printpen.

Op donderdag 23 juli wordt op het John van Burenplein een enorme knikkerbaan gebouwd in de workshop ‘KnikkerbaanBouwsels’. Laat die knikkers maar rollen!

Circus, cupcakes & disco

Op vrijdag 24 juli vinden er meerdere workshops plaats. Zo mogen kinderen vanaf 4 jaar cupcakes komen bakken in Zinder Café en een vogelvoederhuisje knutselen om mee naar huis te nemen. Daarna kunnen ze swingen bij de ZinderKinderDisco met Kids DJ Melvin.

Bij Circus Koekepan leren ze kegels balanceren, jongleren met sjaaltjes, lopen op een koord of fietsen op het clownsfietsje.

Meer info & aanmelden

ZinderZomerWeek
Maandag 20 t/m vrijdag 24 juli 2020
Zinder, Rechtbankstraat 1, Tiel
Meer informatie en tickets: www.zinder.nl.

 

 

Comments are closed.